Archiv článků

Aktuální výsledky

Ploština 2018

10.09.2018 12:12:12

Soustředění na Ploštině, které proběhlo 6.-8.9.2018, bylo nabito zážitky.  Začátek, čítající cestu z Pozděchova do areálu Ploština byl sice náročný, ale zvládli ho všichni, i ti nejmladší ze 4. třídy.  Celkem se zúčastnilo 70 dětí ze sportovních tříd.

Od příjezdu až do konce následoval bohatý program plný cvičení, her a soutěží, které prověřovaly a posilovaly schopnosti těla i ducha. V aktivitě jsme nepolevovali ani v noci – noční hra prověřila odvahu všech zúčastněných. Ani varovný příběh „O smutném osudu pana správce“ děti nevyděsil (úplně).

Samozřejmostí ranního programu byly rozcvičky, které probraly i ty největší spáče. Během „Fáborkového závodu“ ušli děti téměř 5,5 km, a přitom ještě týmy řešily nejrůznější úkoly za pomoci svých vědomostí, logického úsudku i paměti. Hráčské schopnosti si ověřili při míčových hrách (přehazovaná, fotbal, vybíjená, ping-pong) a tábornické dovednosti měli možnost předvést při přípravě a rozdělávání ohně.

Velký dík patří žákům 7. třídy, kteří jako „nejstarší“ vzorně plnili funkci ochránců a pomocníků těch mladších – ať už při stezce odvahy, nebo při závodu týmů, kde si někteří dokonce ověřili své schopnosti v oblasti zdravovědy.

Děkujeme manželům Zádrapovým za sponzorský dar, dále rodičům, kteří přijeli na páteční táborák a byli tak součástí společného programu a hlavně dětem, které pochopili, že mimo teplo a komfort domova se díky hrám, soutěžím, přírodě, atmosféře a hlavně kamarádům dá prožít spousta nevšedního a nezapomenutelného!

Trenéři PK Zlín

Fotogalerie na Rajčeti

Vyhledávání

Kontakt

PLAVECKÝ KLUB ZLÍN® z. s.
Hradská 854
761 05 Zlín

e-mail

info@zlinswim.cz