Archiv článků

Aktuální výsledky

Soustředění Centrum Baluo Olomouc

02.05.2018 12:33:35

Hodnocení soustředění 23. - 27. 4. 2018

Soustředění proběhlo v posledním dubnovém týdnu od pondělka do pátku. Původně 23 dětí (5.-8. třída)– po pondělním odjezdu Anetky Skálové z důvodu nemoci – už jen 22 dětí, zvládlo náročný týdenní program výborně.

 

Celková metráž ve vodě max. 53,3 km, mladší samozřejmě s malými úpravami. K tomu pravidelné 30 minutové kompenzační a protahovací cvičení hned po ranním plavání a před odpolední vodou ještě 60 minut speciální plavecké posilování + posílení hlubokého stabilizačního systému. Pro odlehčení byl zařazen 1 lehčí trénink ve vodě – středa odpoledne – kdy kromě her ve vodě jsme zvládli i natáčení pod vodou pomocí moderního vybavení Olomouckého centra - a pravidelně byli zařazovány i hry na suchu – nezapomenutelný „Žralok“ . Dokonce jsme stihli i společensko-kulturní část, středeční představení v Multikině.
Velké poděkování patří dětem za zvládnutí těžké tréninkové práce, včasné příchody, dodržování režimu dne (alespoň co vím  ) a vůbec zodpovědný přístup k celé akci. Některým subtilnějším jedincům byla ve vodě trochu zima (i když teploty vody byly vyšší než ve Zlíně 27,5 °C tréninkový bazén, 37°C relaxační bazén), ale i přesto statečně doplavali až do pátku.
Další velký dík patří provozovateli Centra Baluo – za velkou ochotu a vstřícnost, ať už při posunování jídel na dřívější dobu, poskytnutí relaxačního bazénu kdykoli jsme potřebovali, při organizaci podvodního natáčení, při zajišťování tělocvičen i všech pomůcek.
Věřím, že se vynaložené tréninkové úsilí odrazí ve zlepšených výkonech všech zúčastněných a že účast na soustředění bude motivací do dalších tréninků.

Alena Martinková
Vedoucí trenér ST plavání PK Zlín

Vyhledávání

Kontakt

PLAVECKÝ KLUB ZLÍN® z. s.
Hradská 854
761 05 Zlín

e-mail

info@zlinswim.cz