Archiv článků

Aktuální výsledky

Pohár Moravy 11.l žactva Brno

16.12.2014 20:49:59

Jedenáctileté děti startovaly na svém Poháru v Brně. Závodů se zúčastnili plavci sportovních tříd: Sieklíková Michaela, Škrabolová Vanesa, Frůňková Andrea, Hrbáčková Aneta, Pytela Antonín, Vaškových Richard.

Antonín Pytela - 3. místo 100 Prsa

 

Nejúspěšnějšími byli: Pytela Antonín, který si v brněnském bazéně vylovil bronz na 100 P, na dvojnásobné trati byl 5. a Hrbáčková Aneta, která dohmátla na 800 VZ na 6. místě.
Mimo žáky sportovních tříd se na přebor Moravy kvalifikovali dva plavci z Klubového plavání Veselý Petr a Krčma Filip, pro které to byly první mistrovské závody. I když tito plavci nemají tolik natrénováno, prosadili se a utvořili si osobní rekordy. To je dokladem vynikající práce hlavního trenéra Jirky Šupa v Klubovém plavání.

Jelikož dívky i chlapci byli v ideálním složení, zkusili si i předávky ve štafetovém závodě a mohli si tak porovnat aktuální formu se soupeři z jiných týmů. Dívky skončily na 6. místě, chlapci na 5. místě.

Pro všechny plavce byly tyto závody vrcholem zimní sezony. Zaplavali si zde osobní rekordy a svým přístupem vzorně reprezentovali klub i školu.

Blahopřejeme
Blanka Kalendová
trenér PK Zlín

Fotogalerie na Rajčeti

Vyhledávání

Kontakt

PLAVECKÝ KLUB ZLÍN® z. s.
Hradská 854
761 05 Zlín

e-mail

info@zlinswim.cz