Archiv článků

Aktuální výsledky

Pohár Moravy

12.06.2012 22:21:30

Uplynulý víkend ukončil plaveckou sezonu pro nejmladší kategorie závodníků 10ti a 11tileté. Na Přebory Moravy se kvalifikovalo 11 členů Plaveckého klubu Zlín a je velmi potěšitelné, že z obou akcí přivezli naši mladí medaile.

POHÁRU 10tiletých v Karviné se zúčastnili 4 plavci, kteří zatím trénují pouze 2x týdně v PŘÍPRAVNÉM ODDĚLENÍ našeho klubu. I přesto vybojovala Denisa KUBALČÍKOVÁ 3. místo na 100m motýlek. Mezi chlapci se umístil nejlépe talentovaný Kryštof TURZA 8.místem na 50m prsa a 9. místem na 50m znak. Lucie DOLEŽALOVÁ a Patrik KADLEC především získávali zkušenosti z prvního velkého závodu své věkové kategorie.

Na POHÁR 11letých v Brně - Lesné se kvalifikovalo 7 členů klubu. Velikou radost nám udělala Míša GOGELOVÁ, která se stala mistryní Moravy na 200m prsa a bronzovou medaili přidala na poloviční trati. Dívčí štafeta 4x50m (Svobodová, Gogelová, Sadílková, Žédková) byla 2x šestá. Na umístění mezi nejlepšími deseti plavci ročníku Lukáš Šup, Vojta Trčala ani Marcel Pospíšil zatím nestačili, ale novými osobními rekordy udělaly radost trenérkám Blance Kalendové, Markétě Strapkové a Adéle Šosové.

Hana Martinková
 

Vyhledávání

Kontakt

PLAVECKÝ KLUB ZLÍN® z. s.
Hradská 854
761 05 Zlín

e-mail

info@zlinswim.cz