Archiv článků

Aktuální výsledky

Plavecké utkání Přípravky

19.03.2012 10:22:20

Ve čtvrtek 15. 3. 2012 uspořádal PK Zlín plavecké závody pro členy plavecké přípravky 3., 4. a 5. tříd a plavecké přípravky Uherského Hradiště. Děti soutěžily v disciplínách 25 m znak, prsa a kraul. Odměnou za jejich výkony byly diplomy i medaile z perníku, které dětem předával Daniel Málek, bývalý vynikající zlínský plavec.



Před závody se uskutečnila schůzka rodičů dětí 3. tříd s vedením a trenéry plaveckého klubu Zlín, na které byli rodiče informováni o tradici sportovních tříd plavání na ZŠ Emila Zátopka a o zájmu PK Zlín a školy o to, aby děti nastoupily od 1. 9. do 4. plavecké třídy ZŠEZ Zlín. Schůzky se zúčastnili Ivo Benda, předseda PK Zlín, Daniel Málek a Magda Teplá, cvičitelé a trenéři přípravky, Jiří Šup, vedoucí přípravky (všichni absolventi školy) a Věra Zelinková. V diskusi zástupci klubu hovořili o letech, strávených v plavecké třídě a o svých pěkných vzpomínkách na naši školu. Poté odpovídali na dotazy rodičů ohledně školy a tréninků a dalších aktivit školy a klubu. Motivací bylo i vystoupení paní Evy Kubalčíkové, maminky naší vynikající plavkyně Marcely Kubalčíkové a babičky dvou žákyň naší školy.

Rodiče obdrželi leták, ve kterém jsou seznamováni s činností školy a klubu. Můžeme jen doufat, že tato schůzka a práce cvičitelů přípravky Plaveckého klubu Zlín přesvědčí děti a rodiče k tomu, aby se rozhodli pro Základní školu Emila Zátopka Zlín a sportovní třídu plavání.

Věra Zelinková
učitelka ZŠ Emila Zátopka a členka Plaveckého klubu Zlín

 

Kompletní fotogalerie na Rajče.net

Vyhledávání

Kontakt

PLAVECKÝ KLUB ZLÍN® z. s.
Hradská 854
761 05 Zlín

e-mail

info@zlinswim.cz