Archiv článků

Aktuální výsledky

24. ročník plavecké soutěže měst

10.11.2015 13:52:01

Ve 24. ročníku Plavecké soutěže měst se Zlín a jeho plavci z řad plavecké veřejnosti, obou plaveckých klubů, plavecké školy i studentů ZŠEZ a UTB, kteří se tzv. plavecké štafety zúčastnili, umístili na pěkném 2.místě. Celkem odplavalo povinných 100 m od brzkých ranních hodin až do večera celkem 634 plavců, čímž jsme o deset plavců zaostali za rekordním minulým ročníkem. Město Zlín se zúčastnilo díky již tradiční spolupráci PLAVECKÉHO KLUBU ZLÍN, který soutěž ve Zlíně propaguje a organizuje, a provozovatele bazénu fy.STEZA Zlín, která umožňuje soutěžícím volný vstup na bazén.  Celorepublikově pak soutěž organizuje agentura Sprint – Sport pro všechny známého rozhlasového reportéra PHDr. Aleše Procházky, mediálním partnerem byl Český rozhlas.

Výkony jednotlivých plavců jsou bodově ohodnoceny dle bodovacích tabulek v závislosti na věku a pohlaví, a do soutěže se počítá 500 nejlepších výkonů.

Zájem byl po celý den velký a zajímavostí je, že nejstaršímu účastníkovi, který stovku zaplaval, bylo 89 let, nejmladší plavci pak byli sedmiletí. Každý účastník obdržel diplom s uvedením svého dosaženého času. Účastníci budou mít možnost si prohlédnout své výkony a jejich bodové ohodnocení na webu www.zlinswim.cz

Výsledky - města nad 50.000 obyvatel:

1. České Budějovice .......... 12.011 b. (702 úč.)
2. Zlín ............................... 10.894 b. (634 úč.)
3. Karviná ............................ 6907 b. (565 úč.)
4. Teplice ............................. 6663 b. (534 úč.)

Ing. M. Rochovanský
místopředseda PK Zlín

Podpora z Fondu mládeže a sportu

Výsledková listina

Plavecká soutěž měst - celkové výsledky

Plavecká soutěž měst - dopolední výsledky

Plavecká soutěž měst - odpolední výsledky

Plavecká soutěž měst - celkové výsledky excel

Vyhledávání

Kontakt

PLAVECKÝ KLUB ZLÍN® z. s.
Hradská 854
761 05 Zlín

e-mail

info@zlinswim.cz